Den store dagen.

Å inngå ekteskap er en begivenhet som gir minner for livet. Da vi bestemte oss for å gifte oss ønsket vi ikke bare å dele dagen og festen med gode venner og familie, men også å gjøre det i det fantastisk vakre landskapet i Tysfjord. Telemarksjenta skulle få sin Tysfjordingen sin sommeren 2013, og vi ønsket å gjøre det på vår måte.

Bryllup ved Stetind

En båttur med vielse om bord i «MS Kjøpsvik» ble vårt ønske og vi gledet oss stort til å gifte oss på båten, med alle vi er glade i om bord. Det var et naturlig valg å legge turen til Stefjorden der vi planla at selve vielsen skulle finne sted. 

Turen startet med å hente bryllupsgjester i Losvik, i Grunnfjorden for videre å hente flere gjester og presten i Kjøpsvik. Derfra bar det i retning Stetind. Det kunne ikke blitt flottere rammer rundt sermonien.

Da motoren på Kjøpsvik ble slått av og Norges nasjonalfjell Stetind kneiste som bakteppe og «vitne», var vi klar for å love hverandre troskap. Dagene før bryllupet var regntunge og våte, men da musikken ble satt på, visa Ranveig av gruppa Dalakopa, https://www.youtube.com/watch?v=-h0Onrb9xHE, mine sønner førte meg fram til brudgommen, og presten begynte, klarnet det sannelig opp og det ble noen øyeblikk med sol og oppholdsvær. Vi kunne ikke vært heldigere, selv været var på vår side denne dagen.

Dette er blitt kjære minner for oss og er så takknemlig overfor Brødrene Johansen for at de gjorde denne vielsen mulig og at dagen ble så flott og spesiell. Med låten Brudemarsj fra Løddingen returnerte vi til Grunnfjorden og feiret dagen med våre gjester på ungdomshuset.

Takk til alle som bidro til denne dagen.

Beste hilsen

Tysfjordingen Bjørn-Magne Jensen og Rannveig Skreosen fra Porsgrunn